• Laboratory Washer Laboratory glassware washer Smart-1

    Laboratorium Washer Laboratorium glassware washer Smart-1

    Katerangan Produk Smart-1: Mesin cuci gelas Laboratorium Smart-1, Éta tiasa dihubungkeun sareng cai ketok & cai murni.Prosés standar nyaéta ngagunakeun cai ketok & detergent pikeun ngalakukeun utamana nyeuseuh, teras nganggo rinsing cai murni, éta bakal mawa anjeun éfék beberesih merenah tur gancang.Lamun anjeun boga syarat drying pikeun utensils cleaned, mangga pilih Smart-F1.Data Dasar Parameter Fungsional Modél Smart-1 Modél Smart-1 Catu Daya 220V/380V Pompa Peristaltik ≥2 Bahan Chambe Batin...
  • Laboratory Washer Laboratory glassware washer with hot air drying function Smart-F1

    Washer Laboratorium Mesin cuci gelas laboratorium nganggo fungsi pengeringan hawa panas Smart-F1

    Katerangan Produk: Mesin cuci gelas Laboratorium Smart-F1, Éta tiasa dihubungkeun sareng cai ketok & cai murni.Prosés standar nyaéta ngagunakeun cai ketok & detergent pikeun ngalakukeun utamana nyeuseuh, teras nganggo rinsing cai murni, éta bakal mawa anjeun éfék beberesih merenah tur gancang.Lamun anjeun boga syarat drying pikeun utensils cleaned, mangga pilih Smart-F1.Data Dasar Parameter Fungsional Model Smart-F1 Modél Smart-F1 Power Supply 220V / 380V Pompa Peristaltik ≥2 Bahan Kamar Batin 316L...