Aakku Borongan Laboratorium Washer Undercounter FlaskScrubber Glassware Washer kalawan Nempo Jandela jeung Lampu pabrik jeung suppliers |Xipingzhe

Washer Laboratorium Undercounter FlaskScrubber Glassware Washer sareng Jandéla Nempo sareng Cahaya

Katerangan pondok:

Modél: Maha Suci-2

Undercounter Washer

Tingkat ganda, pas kana suntik sareng non suntik

Sampel vials per siklus [angka] 476

pamakéan efisien sumberdaya -variable speed manaskeun pompa

Kasalametan ngaliwatan ngawaskeun - tekanan cuci sareng ngawaskeun panangan semprot

Pangrojong drying merenah - EcoDry


Rincian produk

Tag produk

Undercounter Flask Tukang ngagosokWasher Kaca

Wengkuan aplikasi

Mesin cuci otomatis, dipaké dina dahareun, tatanén, farmasi, kehutanan, lingkungan, nguji produk tatanén, sato laboratorium sarta widang patali séjén nyadiakeun solusi beberesih glassware.Dipaké pikeun beberesih sarta drying flasks Erlenmeyer, flasks, flasks volumetric, pipettes, vials suntik, piring petri, jsb.

Makna beberesih otomatis

1. Bisa standarisasi pikeun beberesih pikeun mastikeun hasil beberesih seragam jeung ngurangan uncertainties dina operasi manusa.

2. Gampang pikeun pariksa sareng nyimpen rékaman pikeun manajemén traceability gampang.

3. Ngurangan résiko staf jeung nyingkahan tatu atawa inféksi salila beberesih manual.

4. Beberesih, disinfection sareng parantosan otomatis, ngirangan alat sareng input tenaga kerja, ngahémat biaya

Inovasi Téknis ——Baskét beberesih modular

p

 

modul beberesih bebas, 4 modul beberesih bisa ditempatkeun dina unggal beberesih, kayaning modul suntik keur volumetric flask, modul suntik pikeun flask kerucut

, modul suntik pikeun Sampling tube jsb, modul suntik pikeun Pipettes.

, Hayam modul beberesih botol jantung, buleud handap flask beberesih modul, Liquid corong beberesih modul, pipette beberesih modul, jsb, unggal waktos Anjeun ngumbah utensils béda, Anjeun bisa milih modul beberesih béda pikeun kombinasi bébas pikeun ngahontal komprehensif beberesih kombinasi bébas.

pentingna:

1;bebas modul bebas

2;Kombinasina ageung sapertos: AAAA / BBBB / CCCC / AABB / AAEE / ABEG, jsb.

3;Jumlah beberesih langkung ageung, beberesih modular nganggo sadaya rohangan beberesih.

4;Bukti kamampuan beberesih: vials suntik tiasa ngabersihan langkung ti 468 posisi, 144 posisi kanggo labu volumetrik 5-50ml, sareng 200 posisi pikeun pipettes

 

Kabersihan luhur

1. Diimpor-efisiensi tinggi pompa sirkulasi di Swedia, tekanan beberesih stabil sarta dipercaya;

2. Numutkeun prinsip mékanika cairan, posisi beberesih dirancang pikeun mastikeun kabersihan unggal item;

3. Desain dioptimalkeun tina panangan semprot usaha Rotary tina nozzle datar-sungut pikeun mastikeun yén semprot nyaeta 360° tanpa panutupan sudut maot;

4. Ngumbah sisi kolom obliquely pikeun mastikeun yén témbok jero bejana nyaeta 360° ngaberesihkeun;

5. Jangkungna-adjustable bracket pikeun mastikeun beberesih éféktif ukuran béda tina kapal;

6. kontrol suhu cai ganda pikeun mastikeun sakabéh suhu cai beberesih;

7. detergent bisa diatur tur otomatis ditambahkeun;

Manajemén operasi

1.Wash Mimitian fungsi reureuh: instrumen hadir kalawan janjian waktu ngamimitian & timer mimiti fungsi pikeun ngaronjatkeun efisiensi gawé customer urang;

2. OLED tampilan warna modul, timer katerangan, kontras tinggi, euweuh watesan sudut nempoan
3. tingkat manajemén sandi, nu bisa minuhan pamakéan hak manajemén béda;
4. Equipment lepat timer diagnosis jeung sora, téks prompts;
5. beberesih data fungsi gudang otomatis (opsional);
6.USB meresihan fungsi ékspor data (opsional);
7. Printer mikro fungsi percetakan data (opsional)

 

Mesin cuci gelas otomatis - prinsip

Pemanasan cai, tambahkeun detergent, sareng nganggo pompa sirkulasi pikeun ngajalankeun kana pipa karinjang profésional pikeun ngumbah permukaan jero bejana.Aya ogé panangan semprot luhur sareng handap dina kamar beberesih alat, anu tiasa ngabersihan permukaan luhur sareng handap kapal.

ad

Panjelasan Produk:

Mesin cuci gelas laboratorium Glory-2 / F2, tiasa dipasang di handapeun papan méja laboratorium atanapi nyalira.Éta tiasa dihubungkeun sareng cai keran sareng cai murni.Prosés standar nyaéta ngagunakeun cai keran & deterjen pikeun ngalakukeun utamana nyeuseuh, teras nganggo bilas cai murni.Bakal mawa anjeun éfék beberesih merenah tur gancang, mun anjeun boga syarat drying pikeun utensils cleaned, mangga pilih Maha Suci-F2.
spésifikasi:

Data Dasar Parameter Fungsional
Modél Maha Suci-2 Maha Suci-F2 Modél Maha Suci-2 Maha Suci-F2
Sasayogian tanaga 220V / 380V 220V / 380V ITL panto otomatis Sumuhun Sumuhun
Bahan Kamar Batin 316L/Cangkang 304 Kamar Batin 316L/Cangkang 304 Modul ICA Sumuhun Sumuhun
Total Daya 5KW / 10KW 7KW/12KW Pompa Peristaltik 2 2
Daya pemanasan 4KW/9KW 4KW/9KW Unit Kondensasi Sumuhun Sumuhun
Kakuatan Drying N/A 2KW Program custom Sumuhun Sumuhun
Suhu Cuci. 50-93 50-93 Layar OLED Sumuhun Sumuhun
Volume Kamar Ngumbah 170L 170L RS232 Printing Interface Sumuhun Sumuhun
Prosedur beberesih 35 35 Pangimeutan konduktivitas Pilihan Pilihan
Jumlah Lapisan beberesih 2(Cawan petri 3 lapis 2(Cawan petri 3 lapis Internét tina hal Pilihan Pilihan
Laju Ngumbah Pompa 500L / mnt 500L / mnt Diménsi(H*W*Dmm 835×617×765 mm 835×617×765 mm
Beurat 117 kg 117 kg Ukuran rohangan jero (H * W * D) mm 557 * 540 * 550mm 557 * 540 * 550mm

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami