DIPILIH

MESIN

Produk

XPZ gaduh tim profésional sareng pangalaman anu seueur dina panalungtikan sareng pamekaran.Kami mangrupikeun supplier utama pikeun otoritas pamariksaan Cina sareng perusahaan kimia, samentawis éta, merek XPZ parantos sumebar ka seueur nagara sanés, sapertos India, Inggris, Rusia, Koréa Kidul, Uganda, Filipina jsb.

XPZ possesses a professional team with abundant experience in research and development. We are the main supplier to Chinese inspection authorities and chemical enterprises, meanwhile, XPZ brand has been spread to many other countries, like India, UK, Russia, South Korea, Uganda, the Philippines etc..

XPZ, netepkeun standar industri anyar.

Sareng anjeun unggal léngkah tina jalan.

Ti milih jeung ngonpigurasikeun katuhu
mesin keur pakasaban anjeun pikeun mantuan Anjeun ngabiayaan beuli nu dibangkitkeun kauntungan noticeable.

MISI

PERNYATAAN

XPZ mangrupikeun pabrikan mesin cuci gelas laboratorium, ayana di Hangzhou China.XPZ ngahususkeun dina panalungtikan, produksi sareng perdagangan mesin cuci gelas otomatis anu dilarapkeun kana tuangeun, médis, pamariksaan lingkungan, analisa kimia sareng sato laboratorium.

panganyarna

WARTA

  • Ngenalkeun prinsip mesin cuci gelas laboratorium sareng tujuh fungsi tina tilu sistem utama

    Ngenalkeun prinsip mesin cuci gelas gelas laboratorium sareng tujuh fungsi tina tilu sistem utama Washer Glassware Otomatis mangrupikeun set beberesih otomatis, fungsi pengeringan salaku salah sahiji produk téknologi tinggi.Bisa ngaganti beberesih manual tur drying rupa laboratorium g ...

  • Naon 6 léngkah dina prosés beberesih nganggo Mesin Cuci Kaca Otomatis?

    Naon 6 léngkah dina prosés beberesih nganggo Mesin Cuci Kaca Otomatis?Laboratorium Glassware Washer mangrupikeun mesin beberesih multi-fungsi anu dirancang sareng diproduksi pikeun pangguna laboratorium.Ieu bisa dipaké pikeun meresihan instrumén, pipelines, kapal atawa fermenters, jsb Cai mibanda volume rongga badag ...

  • Mesin cuci gelas laboratorium masihan anjeun pangalaman damel anu énggal

    Ayeuna, laboratorium domestik utamina ngagunakeun beberesih manual, pikeun staf laboratorium, inténsitas tanaga gawé ageung, résiko inféksi padamelan tinggi, sareng pikeun hasil beberesih, efisiensi beberesih rendah, kabersihan teu tiasa dijamin, sareng kaulangan. nyaéta goréng.Tilu...

  • Kumaha peneliti ilmiah tiasa nyéépkeun waktos pikeun ngumbah botol saatos direndam di laboratorium ampir 10 jam sadinten?

    Persentase waktu panalungtik méakkeun di laboratorium per poé. leuwih ti...

  • XPZ bakal aya dina Pameran BCEIA 2021

    Pameran BCEIA2021, Konférénsi Beijing sareng Pameran Analisis Instrumental (BCEIA) diadegkeun dina 1985 kalayan persetujuan Déwan Nagara.Dina 1986, Asosiasi Analisis sareng Pengujian Cina diadegkeun pikeun ngalaksanakeun tugas penting pikeun hosting BCEIA.Nurut kana visi ...