FITUR

Mesin

Produk

XPZ ngagaduhan tim propésional anu gaduh pangalaman seueur dina panilitian sareng pamekaran. Kami panyadia utama pikeun otoritas pamariksaan Cina sareng perusahaan kimia, samentawis éta, merek XPZ parantos sumebar ka seueur nagara sanés, sapertos India, Inggris, Rusia, Koréa Kidul, Uganda, Filipina jsb.

XPZ possesses a professional team with abundant experience in research and development. We are the main supplier to Chinese inspection authorities and chemical enterprises, meanwhile, XPZ brand has been spread to many other countries, like India, UK, Russia, South Korea, Uganda, the Philippines etc..

XPZ, netepkeun standar industri énggal.

Kalayan anjeun unggal léngkah.

Tina milih sareng ngatur leres
mesin pikeun padamelan anjeun pikeun ngabantosan anjeun ngabiayaan pameseran anu ngahasilkeun kauntungan anu jelas.

MISI

PERNYATAAN

XPZ mangrupikeun pabrik terkemuka mesin basuh gelas laboratorium, tempatna di Hangzhou Cina. XPZ ngahususkeun kana panilitian, produksi sareng perdagangan mesin basuh gelas otomatis anu dilarapkeun kana dahareun, médis, pamariksaan lingkungan, analisis kimia sareng sato laboratorium ..

anyar-anyar ieu

BERITA

  • Laboratorium ngagaduhan modul anu énggal, teu kedah sieun ku seueur tabung atanapi pipét

    Hal anu paling lega di mana waé di laboratorium tangtosna mangrupikeun sababaraha kapal ékspérimén. Botol sareng kaléng, spésipikasi anu béda, sareng panggunaan anu béda sering nyieun staf beberesih rugi. Utamana meresihan pipét sareng tabung uji dina gelas sok ngajantenkeun jalma waspada. Kusabab seueur padamelan ...

  • Catetan ngeunaan panggunaan gelas laboratorium, naon anu anjeun henteu malire

    Ding, ding, bang, peupeus hiji deui, sareng ieu mangrupikeun salah sahiji alat anu paling dikenal di laboratorium kami, gelas. Kumaha cara ngabersihkeun gelas sareng kumaha cara garing. Aya seueur anu kedah diperhatoskeun nalika dianggo, naha anjeun terang? Pamakéan gelas umum (I) Pipét 1. Klasifikasi: Pipa tandana tunggal ...

  • Naha hasil eksperimenna teu akurat? Koncina nyaéta ngalakukeun hal ieu kalayan hadé

    Kalayan pamekaran ékonomi sareng masarakat, pikeun nyumponan sagala rupa kabutuhan, janten industri atanapi lapangan sapertos CDC, uji pangan, perusahaan farmasi, lembaga panilitian ilmiah, perlindungan lingkungan ékologis, sistem cai, sistem petrokimia, sistem catu daya, sareng sadayana sadayana ...

  • Epidemi coronavirus terus sumebar, langkung seueur lembaga laboratorium médis mimiti nganggo washer laboratorium otomatis.

    Epidemi panyakit anu peupeus dina usum semi taun 2020 janten ancaman pikeun kaséhatan sadaya umat manusa. Novel wabah Coronavirus parantos nyababkeun langkung ti 6 juta inféksi di sakumna dunya. Langkung ti 300,000 urang parantos maot, sareng seueur ahli henteu optimis yén wabah éta bakal réngsé ...

  • Kumaha instrumen laboratorium kedah dibersihkeun

    Pamaké kedah ngartos yén perawatan instrumen sareng perawatan mangrupikeun kaparigelan dasar. Kusabab pangropéa alat anu saé, aya hubunganana sareng tingkat gembleng instrumen, laju panggunaan sareng tingkat kasuksésan pengajaran ékspérimén, sareng sajabana. Kusabab éta, panyabutan debu sareng beberesih mangrupikeun sorotan instr ...