Aakku Borongan Laboratorium Washer Laboratorium glassware washer kalawan ngawaskeun konduktivitas EcoDry fungsi pabrik jeung suppliers |Xipingzhe

Washer Laboratorium Mesin cuci gelas laboratorium kalayan fungsi EcoDry monitoring konduktivitas

Katerangan pondok:

Modél: Aurora-2

Mesin cuci gelas laboratorium kalayan fungsi EcoDry

Tingkat ganda, pas kana suntik sareng non suntik

Pipet per siklus [jumlah] 238

pamakéan efisien sumberdaya -variable speed manaskeun pompa

Kasalametan ngaliwatan ngawaskeun - tekanan cuci sareng ngawaskeun panangan semprot

Pangrojong drying merenah - EcoDry


Rincian produk

Tag produk

OtomatisLaboratorium Glassware Washer

Wengkuan aplikasi

Mesin cuci otomatis, dipaké dina dahareun, tatanén, farmasi, kehutanan, lingkungan, nguji produk tatanén, sato laboratorium sarta widang patali séjén nyadiakeun solusi beberesih glassware.Dipaké pikeun beberesih sarta drying flasks Erlenmeyer, flasks, flasks volumetric, pipettes, vials suntik, piring petri, jsb.

Makna beberesih otomatis

1. Bisa standarisasi pikeun beberesih pikeun mastikeun hasil beberesih seragam jeung ngurangan uncertainties dina operasi manusa.

2. Gampang pikeun pariksa sareng nyimpen rékaman pikeun manajemén traceability gampang.

3. Ngurangan résiko staf jeung nyingkahan tatu atawa inféksi salila beberesih manual.

4. Beberesih, disinfection sareng parantosan otomatis, ngirangan alat sareng input tenaga kerja, ngahémat biaya

Inovasi Téknologi: Induksi lawang otomatis sareng téknologi nutup:

Nalika panto ngahontal posisi anu tangtu, mesin cuci bakal otomatis ngenalkeun ide nutup pelanggan.Ngaitkeun panto sacara otomatis ditutup saatos ngahubungkeun sareng ngaitkeun posisi tanpa push manual.

Pembukaan panto otomatis: Nalika ngabersihkeun parantos réngsé, ngaitkeun posisi panto otomatis dibuka, sareng panto kadorong ka posisi anu ditunjuk.Saatos panto dibuka, ngaitkeun positioning otomatis balik, nu mantuan pikeun niiskeun utensils tur garing otomatis sanggeus beberesih.

Aurora-2

pentingna:

1: konci panto pinuh otomatis kalawan gaya nutup konstan

2: Langkung Standar ti nutup manual

3: Teu perlu nutup panto sacara manual

4: Langkung caket tibatan nutup manual, langkung aman pikeun beberesih suhu luhur salami beberesih sareng nyegah bocor cai

Kabersihan luhur

1. Diimpor-efisiensi tinggi pompa sirkulasi di Swedia, tekanan beberesih stabil sarta dipercaya;

2. Numutkeun prinsip mékanika cairan, posisi beberesih dirancang pikeun mastikeun kabersihan unggal item;

3. Desain dioptimalkeun tina panangan semprot usaha Rotary tina nozzle datar-sungut pikeun mastikeun yén semprot nyaeta 360° tanpa panutupan sudut maot;

4. Ngumbah sisi kolom obliquely pikeun mastikeun yén témbok jero bejana nyaeta 360° ngaberesihkeun;

5. Jangkungna-adjustable bracket pikeun mastikeun beberesih éféktif ukuran béda tina kapal;

6. kontrol suhu cai ganda pikeun mastikeun sakabéh suhu cai beberesih;

7. detergent bisa diatur tur otomatis ditambahkeun;

Manajemén operasi

1.Wash Mimitian fungsi reureuh: instrumen hadir kalawan janjian waktu ngamimitian & timer mimiti fungsi pikeun ngaronjatkeun efisiensi gawé customer urang;

2. OLED tampilan warna modul, timer katerangan, kontras tinggi, euweuh watesan sudut nempoan

4.3 tingkat manajemén sandi, nu bisa minuhan pamakéan hak manajemén béda;

5. Equipment lepat timer diagnosis jeung sora, téks prompts;

6. beberesih data fungsi gudang otomatis (opsional);

7.USB meresihan fungsi ékspor data (opsional);

8. Printer mikro fungsi percetakan data (opsional)

 

Mesin cuci gelas otomatis - prinsip

Pemanasan cai, tambahkeun detergent, sareng nganggo pompa sirkulasi pikeun ngajalankeun kana pipa karinjang profésional pikeun ngumbah permukaan jero bejana.Aya ogé panangan semprot luhur sareng handap dina kamar beberesih alat, anu tiasa ngabersihan permukaan luhur sareng handap kapal.

 

ad

spésifikasi:

Data Dasar Parameter Fungsional
Modél Aurora-2 Modél Aurora-2
Sasayogian tanaga 220V / 380V ITL panto otomatis Sumuhun
Bahan Kamar Batin 316L/Cangkang 304 Modul ICA Sumuhun
Total Daya 5KW / 10KW Pompa Peristaltik 2
Daya pemanasan 4KW/9KW Unit Kondensasi Sumuhun
Kakuatan Drying N/A Program custom Sumuhun
Suhu Cuci. 50-93 Layar OLED Sumuhun
Volume Kamar Ngumbah 198L RS232 Printing Interface Sumuhun
Prosedur beberesih 35 Pangimeutan konduktivitas Pilihan
Jumlah Lapisan beberesih 2(Piring petri 3 lapis) Internét tina hal Pilihan
Laju Ngumbah Pompa 0-600L / mnt Diménsi(H*W*Dmm 995×617×765 mm
Beurat 135 kg Ukuran rohangan jero (H * W * D) mm 660 * 540 * 550 mm 

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami