• Laboratory Washer Undercounter FlaskScrubber Glassware Washer with Viewing Window and Light

    Washer Laboratorium Undercounter FlaskScrubber Glassware Washer sareng Jandéla Nempo sareng Cahaya

    Modél: Maha Suci-2

    Undercounter Washer

    Tingkat ganda, pas kana suntik sareng non suntik

    Sampel vials per siklus [angka] 476

    pamakéan efisien sumberdaya -variable speed manaskeun pompa

    Kasalametan ngaliwatan ngawaskeun - tekanan cuci sareng ngawaskeun panangan semprot

    Pangrojong drying merenah - EcoDry

  • China Large Lab Automatic Glassware Washer Glory-2

    Cina Gedé Lab otomatis Glassware Washer Maha Suci-2

    Lingkup aplikasi Mesin cuci otomatis, dipaké dina dahareun, tatanén, farmasi, kehutanan, lingkungan, nguji produk tatanén, sato laboratorium sarta widang patali séjén nyadiakeun solusi beberesih glassware.Dipaké pikeun beberesih sarta drying Erlenmeyer flasks, flasks, flasks volumetric, pipettes, vials suntik, Petri piring, jsb beberesih otomatis hartina 1. Bisa standarisasi pikeun beberesih pikeun mastikeun hasil beberesih seragam jeung ngurangan uncertainties dina operatio manusa ...