Aakku Borongan Laboratorium Washer Tilu tingkat glassware washer kalawan desain karinjang Modular & pabrik anjing laut tahan minyak sarta suppliers |Xipingzhe

Washer Laboratorium Tilu tingkat mesin cuci gelas kalayan desain karanjang Modular & segel tahan minyak

Katerangan pondok:

Modél: Flash-F1

Mesin cuci gelas laboratorium kalayan fungsi pengeringan hawa panas

■Tilu tingkat, pas pikeun suntik sareng non-suntik Sampel vials per siklus [angka] 714

■Efisien pamakéan sumberdaya -variable speed manaskeun pompa

■Kaamanan ngaliwatan ngawaskeun - tekanan cuci sareng ngawaskeun panangan semprot

■Efisién pengeringan hawa panas


Rincian produk

Tag produk

Mesin cuci gelas tilu tingkat kalayan desain karanjang Modular

Rincian produk

Ihtisar

Panjelasan Produk:

Flash-1/F1 Laboratorium glassware washer, Tilu - lapisan meresihan instalasi mandiri, Ieu bisa disambungkeun jeung cai ketok & cai murni.Prosés standar nyaéta ngagunakeun cai ketok & detergent pikeun ngalakukeun utamana nyeuseuh, teras nganggo rinsing cai murni, éta bakal mawa anjeun éfék beberesih merenah tur gancang.Lamun anjeun boga syarat drying pikeun utensils cleaned, mangga pilih Flash-F1.

Rincian gancang

Ngaran Brand: XPZ Jumlah modél: Flash-F1
Tempat Asal: Hangzhou, Cina Konsumsi Daya Sakabehna: 10KW atanapi 24KW
Volume kamar cuci: 308L Bahan: Kamar Batin 316L/Cangkang 304
Konsumsi Cai / Siklus: 23L Konsumsi Daya-Pemanasan Cai: 4KW atanapi 18KW
Ukuran Washer Chamber (H * W * D) mm: 990 * 540 * 550mm Ukuran Luar (H * W * D) mm: 1385 * 935 * 775 mm
Beurat kotor (kg): 225 kg    

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan Paket Kai

Palabuhan       Shanghai

OtomatisWasher Kaca

 Flash-F1(2)

Fitur:

1. Bisa standarisasi pikeun beberesih pikeun mastikeun hasil beberesih seragam jeung ngurangan uncertainties dina operasi manusa.

2. Gampang pikeun pariksa sareng nyimpen rékaman pikeun manajemén traceability gampang.

3. Ngurangan résiko staf jeung nyingkahan tatu atawa inféksi salila beberesih manual.

4. beberesih, disinfection, drying tur parantosan otomatis, ngurangan parabot na input kuli, nyimpen waragad

——- Prosedur cuci biasa

Pra-cuci → nyeuseuh ku detergent alkali dina suhu 80°C → bilas ku deterjen Asam → bilas ku cai ketok → bilas ku cai murni → bilas ku cai murni dina suhu 75°C → garing

Inovasi téhnologis: Desain karinjang modular

da

Ieu dibagi kana baskets beberesih luhur jeung handap.Unggal lapisan karanjang dibagi jadi dua (kénca jeung katuhu)modul.modul ieu disusun ku nutup otomatis alat klep mékanis.Éta ogé tiasa disimpen dina lapisan naon waé tanpa ngarobih struktur karinjang.

pentingna:

1: beberesih leuwih éksténsif, bisa nyeuseuh leuwih variétas of glasswares

2: Aya opat korsi dina waktos anu sareng dina lapisan luhur jeung handap, sarta opat modul bisa ditempatkeun dina waktos anu sareng

3: Kombinasi bébas nurutkeun botol béda.

4: waragad beberesih ngurangan

5: Unggal lapisan (luhureun atawa handap) bisa cleaned misah, utamana lapisan handap, nu bisa cleaned langsung sanggeus nempatkeun modul

 

Efisién drying

1. Sistem pengeringan di situ

2. Diwangun-di HEPA filter efisiensi tinggi pikeun mastikeun kabersihan hawa garing;

3. Nyingkronkeun nu drying pipa sirkulasi cai pikeun nyingkahan kontaminasi pipa tina sistem beberesih;

4. kontrol hawa ganda pikeun mastikeun suhu drying;

Manajemén operasi

1.Wash Mimitian fungsi reureuh: instrumen hadir kalawan janjian waktu ngamimitian & timer mimiti fungsi pikeun ngaronjatkeun efisiensi gawé customer urang;

 

2. OLED tampilan warna modul, timer katerangan, kontras tinggi, euweuh watesan sudut nempoan

4.3 tingkat manajemén sandi, nu bisa minuhan pamakéan hak manajemén béda;

5. Equipment lepat timer diagnosis jeung sora, téks prompts;

6. beberesih data fungsi gudang otomatis (opsional);

7.USB meresihan fungsi ékspor data (opsional);

8. Printer mikro fungsi percetakan data (opsional)

 

 

Mesin cuci gelas otomatis - prinsip

Pemanasan cai, tambahkeun detergent, sareng nganggo pompa sirkulasi pikeun ngajalankeun kana pipa karinjang profésional pikeun ngumbah permukaan jero bejana.Aya ogé panangan semprot luhur sareng handap dina kamar beberesih alat, anu tiasa ngabersihan permukaan luhur sareng handap kapal.

ad

spésifikasi:

Data Dasar Parameter Fungsional
Modél Flash-1 Flasht-F1 Modél Flash-1 Flasht-F1
Sasayogian tanaga 220V / 380V 220V / 380V ITL panto otomatis Sumuhun Sumuhun
Bahan Kamar Batin 316L/Cangkang 304 Kamar Batin 316L/Cangkang 304 Modul ICA Sumuhun Sumuhun
Total Daya 5KW / 19KW 9KW/23KW Pompa Peristaltik 2 2
Daya pemanasan 4KW / 18KW 4KW / 18KW Unit Kondensasi Sumuhun Sumuhun
Kakuatan Drying N/A 1KW Program custom Sumuhun Sumuhun
Suhu Cuci. 50-93 50-93 Layar OLED Sumuhun Sumuhun
Volume Kamar Ngumbah 308L 308L RS232 Printing Interface Sumuhun Sumuhun
Prosedur beberesih 35 35 Pangimeutan konduktivitas Pilihan Pilihan
Jumlah Lapisan beberesih 3 lapis(Cawan petri 4 lapis 3 lapis(Cawan petri 4 lapis Internét tina hal Pilihan Pilihan
Laju Ngumbah Pompa 900L / mnt 900L / mnt Diménsi(H*W*Dmm 1385 * 935 * 775 mm 1385 * 935 * 775 mm
Beurat 200KG 225KG Ukuran rohangan jero (H * W * D) mm 990 * 540 * 550mm 990 * 540 * 550mm

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami