Tentang Kami

Tentang Kami

abous-us

Saha urang

XPZ mangrupikeun pabrikan mesin cuci gelas laboratorium, ayana di kota Hangzhou, Propinsi Zhejiang, Cina.XPZ ngahususkeun dina panalungtikan, produksi sareng perdagangan mesin cuci gelas otomatis anu diterapkeun ka Bio-pharma, Kaséhatan Médis, Lingkungan inspeksi Kualitas, Pangimeutan Pangan, sareng widang Pétrokimia.

Perusahaan kami asalna tina carita anu lumangsung di sabudeureun pangadegna.Sepuh pangadeg damel di laboratorium salaku tukang bersih.Anjeunna jawab beberesih manual dina sagala jinis glasswares.Anjeunna mendakan yén instability beberesih manual sering mangaruhan hasil ékspérimén, sareng prosés beberesih sareng beberesih jangka panjang ogé nyababkeun ngarugikeun fisik pikeun kaséhatan.Pangadegna yakin yén beberesih picilakaeun sapertos kitu kedah dilakukeun di jero rohangan anu ditutup pikeun mastikeun kasalametan tukang bersih.Lajeng alat basajan kaluar.Dina 2012, sakumaha pangaweruh jeung panalungtikan ngeunaan widang beberesih jadi deeper tur deeper, tungtutan profésional leuwih dibikeun ka pendiri sarta mitra.Dina 2014, XPZ gaduh mesin cuci gelas generasi kahiji.

Pangwangunan

Kalawan ngembangkeun éta, urang jadi tim profésional anu boga innovate pangabisa ngembangkeun di laboratorium, perlakuan médis, éléktronika, widang beberesih industri, sarta terus nengetan standar anyar jeung instrumen dina dahareun, lingkungan, farmasi, deteksi éléktronika ', XPZ geus komitmen. pikeun mantuan ngajawab sagala rupa masalah beberesih.Kami mangrupikeun supplier utama pikeun otoritas pamariksaan Cina sareng perusahaan kimia, samentawis éta, merek XPZ parantos sumebar ka seueur nagara sanés, sapertos India, Inggris, Rusia, Koréa Kidul, Uganda, Filipina sareng sajabana, XPZ nyayogikeun solusi terpadu dumasar kana paménta khusus. , kaasup pilihan produk, instalasi tur beroperasi latihan jsb.

Futuh

Kami bakal ngumpulkeun langkung seueur kauntungan perusahaan pikeun nyayogikeun produk inovatif kalayan kualitas luhur sareng jasa anu saé, pikeun ngajaga silaturahim jangka panjang urang.

dadaaa

Pabrik

factory (3)
factory (2)
factory (1)

Sertipikat