Warta Industri

  • This frequent visitor to the lab turned out to be so easy to clean!

    Ieu sering nganjang ka lab tétéla jadi gampang pikeun ngabersihan!

    Termos Erlenmeyer Dinten ieu, hayu urang kenalkeun anu sering nganjang ka laboratorium ieu - labu Erlenmeyer!Fitur sungut leutik, handap badag, Penampilan datar-bottomed kerucut jeung beuheung cylindrical Aya sababaraha skala dina botol keur nunjukkeun kapasitas eta bisa nahan.make 1. Th...
    Maca deui
  • Is the automatic laboratory glassware washer really easy to use?

    Naha mesin cuci gelas laboratorium otomatis gampang dianggo?

    Mesin cuci gelas otomatis henteu anéh pikeun seueur praktisi ékspérimén. Sanajan aya seueur atribut industri anu béda-béda antara laboratorium, sapertos departemén pamaréntah ngagaduhan laboratorium sistem kaséhatan, pamariksaan éntri-kaluar sareng laboratorium sistem karantina, tuangeun sareng ubar ...
    Maca deui
  • How should laboratory instruments be cleaned

    Kumaha kedah ngabersihan alat laboratorium

    Pamaké kedah ngartos yén perawatan sareng perawatan alat mangrupikeun kaahlian dasar.Kusabab pangropéa alat alus, patali jeung laju gembleng tina instrumen, laju pamakéan sarta laju kasuksésan pangajaran eksperimen, jsb Ku alatan éta, panyabutan lebu jeung beberesih anu highlights of instr...
    Maca deui
  • Factors affecting the cleaning of laboratory utensils

    Faktor nu mangaruhan beberesih parabot laboratorium

    Ayeuna, aya seueur cara pikeun ngabersihan gelas di laboratorium, cuci tangan, cuci ultrasonik, mesin cuci semi-otomatis, sareng mesin cuci gelas otomatis.Tapi, kabersihan beberesih salawasna nangtukeun katepatan percobaan salajengna atanapi malah kasuksésan exp ...
    Maca deui