• Laboratory Washer Three levels glassware washer with Modular basket design & oil resistant seals

    Washer Laboratorium Tilu tingkat mesin cuci gelas kalayan desain karanjang Modular & segel tahan minyak

    Modél: Flash-F1

    Mesin cuci gelas laboratorium kalayan fungsi pengeringan hawa panas

    ■Tilu tingkat, pas pikeun suntik sareng non-suntik Sampel vials per siklus [angka] 714

    ■Efisien pamakéan sumberdaya -variable speed manaskeun pompa

    ■Kaamanan ngaliwatan ngawaskeun - tekanan cuci sareng ngawaskeun panangan semprot

    ■Efisién pengeringan hawa panas

  • 480L Automatic Laboratory Glassware Washer

    480L Otomatis Laboratorium Glassware Washer

    Katerangan Produk: Mesin cuci gelas Laboratorium Rising-F1, Desain panto ganda, Éta tiasa dihubungkeun sareng cai ketok & cai murni.Prosés standar nyaéta ngagunakeun cai ketok & detergent pikeun ngalakukeun utamana nyeuseuh, teras nganggo rinsing cai murni, éta bakal mawa anjeun éfék beberesih merenah tur gancang.Lamun anjeun boga syarat drying pikeun utensils cleaned, mangga pilih Rising-F1.Pamakéan: Pikeun ngabersihan sareng garing kapal laboratorium kaca, keramik, logam, karét sareng bahan plastik, sapertos piring petri, slide, kroma ...