Aakku Borongan Laboratorium washer kalawan dua panto bisa muka di wewengkon beresih jeung non-bersih Lab Washer Jeung Drying pabrik jeung suppliers |Xipingzhe

Mesin cuci laboratorium sareng dua panto tiasa dibuka di daérah anu bersih sareng henteu bersih Lab Washer Sareng Pengeringan

Katerangan pondok:

Modél: Rising-F1

Mesin cuci gelas laboratorium kalayan fungsi pengeringan hawa panas

■1-5 tingkat, cocog pikeun suntik jeung non suntik

■Efisien pamakéan sumberdaya -variable speed manaskeun pompa

■Kaamanan ngaliwatan ngawaskeun - tekanan cuci sareng ngawaskeun panangan semprot

■Efisién pengeringan hawa panas


Rincian produk

Tag produk

Mesin cuci laboratorium sareng dua panto tiasa dibuka di daérah anu beresih sareng henteu bersih

Rincian produk

Ihtisar

Panjelasan Produk:

Rising-F1 Laboratorium glassware washer,Desain panto ganda,Éta tiasa dihubungkeun sareng cai keran sareng cai murni.Prosés standar nyaéta ngagunakeun cai ketok & detergent pikeun ngalakukeun utamana nyeuseuh, teras nganggo rinsing cai murni, éta bakal mawa anjeun éfék beberesih merenah tur gancang.Lamun anjeun boga syarat drying pikeun utensils cleaned, mangga pilih Rising-F1.

 

Rincian gancang

Ngaran Brand: XPZ Jumlah modél: Rising-F1
Tempat Asal: Hangzhou, Cina Konsumsi Daya Sakabehna: 40KW
Volume kamar cuci: 480L Bahan: Kamar Batin 316L/Cangkang 304
Konsumsi Cai / Siklus: 45L Konsumsi Daya-Pemanasan Cai: 27KW
Ukuran Washer Chamber (H * W * D) mm: 1067 * 657 * 800mm Ukuran Luar (H * W * D) mm: 2000 * 1250 * 1105mm
Beurat kotor (kg): 730 kg    

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan Paket Kai

Palabuhan       Shanghai

Otomatis Glassware Washer

 Risingduandukaimen

Fitur:

1. Bisa standarisasi pikeun beberesih pikeun mastikeun hasil beberesih seragam jeung ngurangan uncertainties dina operasi manusa.

2. Gampang pikeun pariksa sareng nyimpen rékaman pikeun manajemén traceability gampang.

3. Ngurangan résiko staf jeung nyingkahan tatu atawa inféksi salila beberesih manual.

4. beberesih, disinfection, drying tur parantosan otomatis, ngurangan parabot na input kuli, nyimpen waragad

——- Prosedur cuci biasa

Pra-cuci → nyeuseuh ku detergent alkali dina suhu 80°C → bilas ku deterjen Asam → bilas ku cai ketok → bilas ku cai murni → bilas ku cai murni dina suhu 75°C → garing

             

             

Efisién drying

1. Sistem pengeringan di situ

2. Diwangun-di HEPA filter efisiensi tinggi pikeun mastikeun kabersihan hawa garing;

3. Nyingkronkeun nu drying pipa sirkulasi cai pikeun nyingkahan kontaminasi pipa tina sistem beberesih;

4. kontrol hawa ganda pikeun mastikeun suhu drying;

Manajemén operasi

1.Wash Mimitian fungsi reureuh: instrumen hadir kalawan janjian waktu ngamimitian & timer mimiti fungsi pikeun ngaronjatkeun efisiensi gawé customer urang;

2. OLED tampilan warna modul, timer katerangan, kontras tinggi, euweuh watesan sudut nempoan

4.3 tingkat manajemén sandi, nu bisa minuhan pamakéan hak manajemén béda;

5. Equipment lepat timer diagnosis jeung sora, téks prompts;

6. beberesih data fungsi gudang otomatis (opsional);

7.USB meresihan fungsi ékspor data (opsional);

8. Printer mikro fungsi percetakan data (opsional)

 

 

Mesin cuci gelas otomatis - prinsip

Pemanasan cai, tambahkeun detergent, sareng nganggo pompa sirkulasi pikeun ngajalankeun kana pipa karinjang profésional pikeun ngumbah permukaan jero bejana.Aya ogé panangan semprot luhur sareng handap dina kamar beberesih alat, anu tiasa ngabersihan permukaan luhur sareng handap kapal.

ad

spésifikasi:

Data Dasar Parameter Fungsional
Modél Rising-F1 Modél Rising-F1
Sasayogian tanaga 380V Sistem panto ganda otomatis Sumuhun
Bahan Kamar Batin 316L/Cangkang 304 Modul ICA Sumuhun
Total Daya 38KW Pompa Peristaltik 2
Daya pemanasan 27KW Unit Kondensasi Sumuhun
Kakuatan Drying 1KW Program custom Sumuhun
Suhu Cuci. 50-93 layar 7 inci Sumuhun
Volume Kamar Ngumbah 480L RS232 Printing Interface Sumuhun
Prosedur beberesih 35 Diwangun-di printer Pilihan
Jumlah Lapisan beberesih 5 lapis Pangimeutan konduktivitas Pilihan
Laju Ngumbah Pompa 1300L / mnt Internét tina hal Pilihan
Beurat 730kg Diménsi(H * W * D) mm 2000 * 1250 * 1105mm
Ukuran rohangan jero (H * W * D) mm 1067 * 657 * 800mm    

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami