Aakku Borongan Laboratorium Washer Laboratorium glassware washer Smart-1 pabrik jeung suppliers |Xipingzhe

Laboratorium Washer Laboratorium glassware washer Smart-1

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Pinter-1

Panjelasan Produk:

Smart-1 Laboratorium glassware washer, Ieu bisa disambungkeun jeung cai ketok & cai murni.Prosés standar nyaéta ngagunakeun cai ketok & detergent pikeun ngalakukeun utamana nyeuseuh, teras nganggo rinsing cai murni, éta bakal mawa anjeun éfék beberesih merenah tur gancang.Lamun anjeun boga syarat drying pikeun utensils cleaned, mangga pilih Smart-F1.

Data Dasar Parameter Fungsional
Modél Pinter-1 Modél Pinter-1
Sasayogian tanaga 220V / 380V Pompa Peristaltik ≥2
Bahan Kamar Batin 316L/Cangkang 304 Unit Kondensasi Sumuhun
Total Daya 5KW/11KW Program custom Sumuhun
Daya pemanasan 4KW / 10KW RS232 Printing Interface Sumuhun
Kakuatan Drying N/A Jumlah Lapisan beberesih 2 lapis(Piring Petri 3 lapis)
Suhu Cuci. 50-93 ℃ Laju Ngumbah Pompa ≥400L / mnt
Volume Kamar Ngumbah ≥176L Beurat 95kg

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami