Aakku Borongan Lab Washer Laboratorium Dishwasher Laboratorium washer kalawan cairan dispensing hawa panas drying fungsi pabrik jeung suppliers |Xipingzhe

Lab Washer Laboratorium Dishwasher Laboratorium washer sareng cairan dispensing fungsi pengeringan hawa panas

Katerangan pondok:

Modél: Aruora-F2

Mesin cuci gelas laboratorium kalayan fungsi pengeringan hawa panas

■Tingkat ganda, pas pikeun suntikan sareng non-injeksi Labu laboratorium per siklus [angka] 144

■Efisien pamakéan sumberdaya -variable speed manaskeun pompa

■Kaamanan ngaliwatan ngawaskeun - tekanan cuci sareng ngawaskeun panangan semprot

■Efisién pengeringan hawa panas


Rincian produk

Tag produk

Mesin cuci laboratorium nganggo fungsi pengeringan hawa panas cair

Rincian produk

Ihtisar

Rincian gancang

Ngaran Brand: XPZ Jumlah modél: Aurora-F2
Tempat Asal: Hangzhou, Cina Konsumsi Daya Sakabehna: 7KW atanapi 12KW
Volume kamar cuci: 198L Bahan: Kamar Batin 316L/Cangkang 304
Konsumsi Cai / Siklus: 16L Konsumsi Daya-Pemanasan Cai: 4KW atanapi 9KW
Ukuran Washer Chamber (W * D * H) mm: 660 * 540 * 550mm Ukuran Luar (H * W * D) mm: 995 * 930 * 765 mm
Beurat kotor (kg): 185 kg    

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan Paket Kai

Palabuhan       Shanghai

Otomatis Glassware Washer

 Aurora-F2(2)

Fitur:

1. Bisa standarisasi pikeun beberesih pikeun mastikeun hasil beberesih seragam jeung ngurangan uncertainties dina operasi manusa.

2. Gampang pikeun pariksa sareng nyimpen rékaman pikeun manajemén traceability gampang.

3. Ngurangan résiko staf jeung nyingkahan tatu atawa inféksi salila beberesih manual.

4. beberesih, disinfection, drying tur parantosan otomatis, ngurangan parabot na input kuli, nyimpen waragad

——- Prosedur cuci biasa

Pra-cuci → nyeuseuh ku detergent alkali dina suhu 80°C → bilas ku deterjen Asam → bilas ku cai ketok → bilas ku cai murni → bilas ku cai murni dina suhu 75°C → garing

Inovasi téhnologis: Sistim pangakuan Basket jeung adjustment otomatis volume cai

Aurora-F2

Fitur tina sistem pangakuan karinjang

Ngirit caiNyimpen deterjen

Ningkatkeun efisiensi beberesihNgahemat biaya beberesih

Diitung nurutkeun beberesih baku: unggal waktos tiasa nyimpen 12L cai ketok, 36ml detergent basa, 18ml neutralizer asam, sarta ngahemat 6min dina waktu beberesih.

 

Efisién drying

1. Sistem pengeringan di situ

2. Diwangun-di HEPA filter efisiensi tinggi pikeun mastikeun kabersihan hawa garing;

3. Nyingkronkeun nu drying pipa sirkulasi cai pikeun nyingkahan kontaminasi pipa tina sistem beberesih;

4. kontrol hawa ganda pikeun mastikeun suhu drying;

Manajemén operasi

1.Wash Mimitian fungsi reureuh: instrumen hadir kalawan janjian waktu ngamimitian & timer mimiti fungsi pikeun ngaronjatkeun efisiensi gawé customer urang;

2. OLED tampilan warna modul, timer katerangan, kontras tinggi, euweuh watesan sudut nempoan

4.3 tingkat manajemén sandi, nu bisa minuhan pamakéan hak manajemén béda;

5. Equipment lepat timer diagnosis jeung sora, téks prompts;

6. beberesih data fungsi gudang otomatis (opsional);

7.USB meresihan fungsi ékspor data (opsional);

8. Printer mikro fungsi percetakan data (opsional)

 

Mesin cuci gelas otomatis - prinsip

Pemanasan cai, tambahkeun detergent, sareng nganggo pompa sirkulasi pikeun ngajalankeun kana pipa karinjang profésional pikeun ngumbah permukaan jero bejana.Aya ogé panangan semprot luhur sareng handap dina kamar beberesih alat, anu tiasa ngabersihan permukaan luhur sareng handap kapal.

ad

spésifikasi:

Data Dasar Parameter Fungsional
Modél Aurora-F2 Modél Aurora-F2
Sasayogian tanaga 220V / 380V ITL panto otomatis Sumuhun
Bahan Kamar Batin 316L/Cangkang 304 Modul ICA Sumuhun
Total Daya 7KW/12KW Pompa Peristaltik 2
Daya pemanasan 4KW/9KW Unit Kondensasi Sumuhun
Kakuatan Drying 2KW Program custom Sumuhun
Suhu Cuci. 50-93 Layar OLED Ys
Volume Kamar Ngumbah 198L RS232 Printing Interface Sumuhun
Prosedur beberesih 35 Pangimeutan konduktivitas Pilihan
Jumlah Lapisan beberesih 2(Piring petri 3 lapis) Internét tina hal Pilihan
Laju Ngumbah Pompa 600L / mnt Diménsi(H*W*Dmm 995×930×765 mm
Beurat 185 kg Ukuran rohangan jero (H * W * D) mm 660 * 540 * 550 mm

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami