XPZ bakal aya dina Pameran BCEIA 2021

XPZ will be in BCEIA 2021 Exhibition (1)

Pameran BCEIA2021,

Konférénsi Beijing sareng Pameran Analisis Instrumental (BCEIA) diadegkeun dina 1985 kalayan persetujuan Déwan Nagara.Dina 1986, Asosiasi Analisis sareng Pengujian Cina diadegkeun pikeun ngalaksanakeun tugas penting pikeun hosting BCEIA.Adhering kana visi "Élmu Analitik, Nyiptakeun Masa Depan", parantos suksés dilaksanakeun pikeun 18 sesi, janten konperénsi sareng pameran akademik internasional panggedéna sareng paling berpengaruh dina widang analisis sareng uji di Cina.BCEIA mikaresep reputasi anu luhur di industri.Kalayan PITTCON di Amérika Serikat, ANALYTICA di Jerman, sareng JASIS di Jepang, BCEIA dikenal salaku opat paméran alat analitik utama di dunya.

Beijing·Pusat Pameran Internasional Cina (Aula Anyar Tianzhu)

27-29thSéptémber, 2021

Dimana urang tiasa pendak sareng XPZ?

Jumlah stan: E1-1309

XPZ will be in BCEIA 2021 Exhibition (3)

produk XPZ Series

Gaya Bangkumesin cuci gelas: Momen-1

XPZ will be in BCEIA 2021 Exhibition (7)

 

Undercountermesin cuci gelas laboratorium: Kamulyaan-2

XPZ will be in BCEIA 2021 Exhibition (4)

Nangtung bébasmesin cuci gelas otomatis: Aurora-2

XPZ will be in BCEIA 2021 Exhibition (5)

Nangtung bébasLab Washer: Aurora-F2

XPZ will be in BCEIA 2021 Exhibition (6)

Nangtung bébasMesin cuci Lab: Flash-F1

27-29thSéptémber, 2021

Beijing·Pusat Pameran Internasional Cina (Aula Anyar Tianzhu)

XPZ will be in BCEIA 2021 Exhibition (2)


waktos pos: Sep-17-2021