Aakku Borongan Cina Médis Equipment Lab otomatis Glassware Washer 198L pabrik jeung suppliers |Xipingzhe

Cina Médis Equipment Lab otomatis Glassware Washer 198L

Katerangan pondok:

Aurora-F2.124Aurora-F2.123Aurora-F2.111Aurora-F2.18


Rincian produk

Tag produk

Wengkuan aplikasi

Mesin cuci otomatis, dipaké dina dahareun, tatanén, farmasi, kehutanan, lingkungan, nguji produk tatanén, sato laboratorium sarta widang patali séjén nyadiakeun solusi beberesih glassware.Dipaké pikeun beberesih sarta drying flasks Erlenmeyer, flasks, flasks volumetric, pipettes, vials suntik, piring petri, jsb.
Makna beberesih otomatis
1. Bisa standarisasi pikeun beberesih pikeun mastikeun hasil beberesih seragam jeung ngurangan uncertainties dina operasi manusa.
2. Gampang pikeun pariksa sareng nyimpen rékaman pikeun manajemén traceability gampang.
3. Ngurangan résiko staf jeung nyingkahan tatu atawa inféksi salila beberesih manual.
4. Beberesih, disinfection sareng parantosan otomatis, ngirangan alat sareng input tenaga kerja, ngahémat biaya
Inovasi Téknis ——Baskét beberesih modular

downLoadImg

modul beberesih bebas, 4 modul beberesih bisa ditempatkeun dina unggal beberesih, kayaning modul suntik keur volumetric flask, modul suntik pikeun flask kerucut
, modul suntik pikeun Sampling tube jsb, modul suntik pikeun Pipettes.
, Hayam modul beberesih botol jantung, buleud handap flask beberesih modul, Liquid corong beberesih modul, pipette beberesih modul, jsb, unggal waktos Anjeun ngumbah utensils béda, Anjeun bisa milih modul beberesih béda pikeun kombinasi bébas pikeun ngahontal komprehensif beberesih kombinasi bébas.
pentingna:
1;bebas modul bebas
2;Kombinasina ageung sapertos: AAAA / BBBB / CCCC / AABB / AAEE / ABEG, jsb.
3;Jumlah beberesih langkung ageung, beberesih modular nganggo sadaya rohangan beberesih.
4;Bukti kamampuan beberesih: vials suntik tiasa ngabersihan langkung ti 468 posisi, 144 posisi kanggo labu volumetrik 5-50ml, sareng 200 posisi pikeun pipettes

Kabersihan luhur
1. Diimpor-efisiensi tinggi pompa sirkulasi di Swedia, tekanan beberesih stabil sarta dipercaya;
2. Numutkeun prinsip mékanika cairan, posisi beberesih dirancang pikeun mastikeun kabersihan unggal item;
3. Desain dioptimalkeun tina panangan semprot usaha Rotary tina nozzle datar-sungut pikeun mastikeun yén semprot nyaeta 360 ° tanpa sinyalna sudut maot;
4. Ngumbah sisi kolom obliquely pikeun mastikeun yén témbok jero bejana ieu 360 ° cleaned;
5. Jangkungna-adjustable bracket pikeun mastikeun beberesih éféktif ukuran béda tina kapal;
6. kontrol suhu cai ganda pikeun mastikeun sakabéh suhu cai beberesih;
7. detergent bisa diatur tur otomatis ditambahkeun;
Manajemén operasi
1.Wash Mimitian fungsi reureuh: instrumen hadir kalawan janjian waktu ngamimitian & timer mimiti fungsi pikeun ngaronjatkeun efisiensi gawé customer urang;
2. OLED tampilan warna modul, timer katerangan, kontras tinggi, euweuh watesan sudut nempoan
3. tingkat manajemén sandi, nu bisa minuhan pamakéan hak manajemén béda;
4. Equipment lepat timer diagnosis jeung sora, téks prompts;
5. beberesih data fungsi gudang otomatis (opsional);
6.USB meresihan fungsi ékspor data (opsional);
7. Printer mikro fungsi percetakan data (opsional)

Mesin cuci gelas otomatis - prinsip
Pemanasan cai, tambahkeun detergent, sareng nganggo pompa sirkulasi pikeun ngajalankeun kana pipa karinjang profésional pikeun ngumbah permukaan jero bejana.Aya ogé panangan semprot luhur sareng handap dina kamar beberesih alat, anu tiasa ngabersihan permukaan luhur sareng handap kapal.

downLoadImg (1)

 

Hangzhou Xipingzhe Biological Technology Co., Ltd

XPZ mangrupakeun pabrik ngarah di laboratorium glassware washer, lokasina di kota hangzhou, propinsi Zhejiang, china.XPZ specializes dina panalungtikan, produksi jeung dagang nu washer glassware otomatis nu dilarapkeun ka Bio-pharma, kaséhatan Médis, Quality lingkungan inspeksi, monitoring dahareun, jeung widang pétrokimia.

XPZ komitmen pikeun ngabantosan sagala jinis masalah beberesih. Kami mangrupikeun supplier utama pikeun otoritas pamariksaan Cina sareng perusahaan kimia, sedengkeun merek XPZ parantos sumebar ka seueur nagara sanés, sapertos India, Inggris, Rusia, Koréa Kidul, Uganda, Filipina. jsb, XPZ nyadiakeun solusi terpadu dumasar kana paménta ngaropéa, kaasup pilihan produk, instalasi tur beroperasi latihan jsb.

Kami bakal ngumpulkeun langkung seueur kauntungan perusahaan pikeun nyayogikeun produk inovatif kalayan kualitas luhur sareng jasa anu saé, pikeun ngajaga silaturahim jangka panjang urang.5d9b8dd99bd9ccb7b72f390f4fb1f4a

Pameran

downLoadImg (4)

Sertifikasi

29fb68b6607b75e8735163d86bea51029fb68b6607b75e8735163d86bea510


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami