Aakku Borongan 480L Otomatis Laboratorium Glassware Washer pabrik jeung suppliers |Xipingzhe

480L Otomatis Laboratorium Glassware Washer

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk:
Mesin cuci gelas Laboratorium Rising-F1, Desain panto ganda, Éta tiasa dihubungkeun sareng cai ketok & cai murni.Prosés standar nyaéta ngagunakeun cai ketok & detergent pikeun ngalakukeun utamana nyeuseuh, teras nganggo rinsing cai murni, éta bakal mawa anjeun éfék beberesih merenah tur gancang.Lamun anjeun boga syarat drying pikeun utensils cleaned, mangga pilih Rising-F1.

Pamakéan:
Pikeun ngabersihan sareng ngagaringkeun wadah laboratorium tina gelas, keramik, logam, karét sareng bahan plastik, sapertos piring petri, slide, labu kromatografi, botol ukur, vial sampler, labu kerucut, pipet, tabung uji, gelas jsb, sareng gelas kalayan ukuran anu langkung ageung.
1.316 cangkang stainless steel sarta 316L stainless steel liner jero
2.Glassware loading: Lempeng ngaliwatan chamber (daérah beresih jeung najis)
3.Basket loading: 5 tingkat
Kapasitas 4.Chamber: ≥480L
5. Prosedur beberesih: 88 program
6.Double sirkulasi aliran pompa: 1100L / mnt
7.Double detergent peristaltic jeung pompa asam, pompa solokan
8.HEPA disaring Sistim drying, adjustable dina 1ºCincrements, kakuatan pemanasan 8KW
9. Diménsi luar: H / W / D (mm) 2340 * 1250 * 1050

Rincian gancang

Ngaran Brand: XPZ Jumlah modél: Rising-F1
Tempat Asal: Hangzhou, Cina Konsumsi Daya Sakabehna: 40KW
Volume kamar cuci: 480L Bahan: Kamar Batin 316L/Cangkang 304
Konsumsi Cai / Siklus: 45L Konsumsi Daya-Pemanasan Cai: 27KW
Ukuran Washer Chamber (H * W * D) mm: 1067 * 657 * 800mm Ukuran Luar (H * W * D) mm: 2000 * 1250 * 1105mm
Beurat kotor (kg): 730 kg

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan Bungkusan Kai
Palabuhan Shanghai, Cina

Otomatis Glassware Washer

Fitur:
1. Bisa standarisasi pikeun beberesih pikeun mastikeun hasil beberesih seragam jeung ngurangan uncertainties dina operasi manusa.
2. Gampang pikeun pariksa sareng nyimpen rékaman pikeun manajemén traceability gampang.
3. Ngurangan résiko staf jeung nyingkahan tatu atawa inféksi salila beberesih manual.
4. beberesih, disinfection, drying tur parantosan otomatis, ngurangan parabot na input kuli, nyimpen waragad
——- Prosedur cuci biasa
Pra-cuci → nyeuseuh ku detergent alkali dina suhu 80°C → bilas ku deterjen Asam → bilas ku cai ketok → bilas ku cai murni → bilas ku cai murni dina suhu 75°C → garing

Efisién drying
1. Sistem pengeringan di situ
2. Diwangun-di HEPA filter efisiensi tinggi pikeun mastikeun kabersihan hawa garing;
3. Nyingkronkeun nu drying pipa sirkulasi cai pikeun nyingkahan kontaminasi pipa tina sistem beberesih;
4. kontrol hawa ganda pikeun mastikeun suhu drying;
Manajemén operasi
1.Wash Mimitian fungsi reureuh: instrumen hadir kalawan janjian waktu ngamimitian & timer mimiti fungsi pikeun ngaronjatkeun efisiensi gawé customer urang;

2. OLED tampilan warna modul, timer katerangan, kontras tinggi, euweuh watesan sudut nempoan

4.3 tingkat manajemén sandi, nu bisa minuhan pamakéan hak manajemén béda;

5. Equipment lepat timer diagnosis jeung sora, téks prompts;

6. beberesih data fungsi gudang otomatis (opsional);

7.USB meresihan fungsi ékspor data (opsional);

8. Printer mikro fungsi percetakan data (opsional)

Mesin cuci gelas otomatis - prinsip
Pemanasan cai, tambahkeun detergent, sareng nganggo pompa sirkulasi pikeun ngajalankeun kana pipa karinjang profésional pikeun ngumbah permukaan jero bejana.Aya ogé panangan semprot luhur sareng handap dina kamar beberesih alat, anu tiasa ngabersihan permukaan luhur sareng handap kapal.

downLoadImg (1)

spésifikasi:

Data Dasar Parameter Fungsional
Modél Rising-F1 Modél Rising-F1
Sasayogian tanaga 380V Sistem panto ganda otomatis Sumuhun
Bahan Kamar Batin 316L/Cangkang 304 Modul ICA Sumuhun
Total Daya 38KW Pompa Peristaltik ≥2
Daya pemanasan 27KW Unit Kondensasi Sumuhun
Kakuatan Drying ≥1KW Program custom Sumuhun
Suhu Cuci. 50-93ºC layar 7 inci Sumuhun
Volume Kamar Ngumbah ≥480L RS232 Printing Interface Sumuhun
Prosedur beberesih ≥35 Diwangun-di printer Pilihan
Jumlah Lapisan beberesih 5 lapis Pangimeutan konduktivitas Pilihan
Laju Ngumbah Pompa ≥1300L / mnt Internét tina hal Pilihan
Beurat 730kg Ukuran (H * W * D) mm 2000 * 1250 * 1105mm
Ukuran rohangan jero (H * W * D) mm 1067 * 657 * 800mm

 

Hangzhou Xipingzhe Biological Technology Co., Ltd

XPZ mangrupakeun pabrik ngarah di laboratorium glassware washer, lokasina di kota hangzhou, propinsi Zhejiang, china.XPZ specializes dina panalungtikan, produksi jeung dagang nu washer glassware otomatis nu dilarapkeun ka Bio-pharma, kaséhatan Médis, Quality lingkungan inspeksi, monitoring dahareun, jeung widang pétrokimia.

XPZ komitmen pikeun ngabantosan sagala jinis masalah beberesih. Kami mangrupikeun supplier utama pikeun otoritas pamariksaan Cina sareng perusahaan kimia, sedengkeun merek XPZ parantos sumebar ka seueur nagara sanés, sapertos India, Inggris, Rusia, Koréa Kidul, Uganda, Filipina. jsb, XPZ nyadiakeun solusi terpadu dumasar kana paménta ngaropéa, kaasup pilihan produk, instalasi tur beroperasi latihan jsb.

Kami bakal ngumpulkeun langkung seueur kauntungan perusahaan pikeun nyayogikeun produk inovatif kalayan kualitas luhur sareng jasa anu saé, pikeun ngajaga silaturahim jangka panjang urang.

5d9b8dd99bd9ccb7b72f390f4fb1f4a

Pameran

downLoadImg (4)

 

Sertifikasi

29fb68b6607b75e8735163d86bea51029fb68b6607b75e8735163d86bea510

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami