Aakku Borongan Lab otomatis Glassware Washer Equipment pikeun Rumah Sakit Médis Aurora-2 pabrik jeung suppliers |Xipingzhe

Lab otomatis Glassware Washer Equipment pikeun Rumah Sakit Médis Aurora-2

Katerangan pondok:

111120.109111120.32Aurora-2


Rincian produk

Tag produk

Parameter dasar
1. Suhu gawé: 5-40ºC
2. Daya éléktronik: 220V / 50Hz atanapi 380V / 50Hz
3. Kawat listrik: 2m / 5 * 10m2
4. kakuatan pemanasan: 3KW / 9KW
6. Total kakuatan: 5KW / 11KW
6. Cuci chamber di 316L stainless steel
7. panel éksternal dina 304 stainless steel
8. Kamampuh: 308L
9. pompa peristaltic: 4 lembar
10. program: 36 standar, 100 + adat
11. Suhu cuci: nepi ka 95ºC
12. RS 232 Port: Pikeun mindahkeun informasi data ti washer
13. Layar rampa: 7″layar warna
14. Diménsi luar: H / W / D: 980 * 620 * 750mm
15. Beurat: 100KG
16. Sénsor suhu: PT1000
17. sambungan Internet sadia
18. Jandéla katempo dina panto
19. Sistim ngawaskeun konduktivitas pikeun bilas
20. Pompa booster cai murni aya
21. efisiensi tinggi condenser uap

bubuka fungsi
1. Pilihan mimiti-reureuh: Ditunjuk cuci ku count handap atawa ngalereskeun waktos a
2. Fungsional ditangtayungan ku tingkat béda tina sandi
3. Sistem kontrol: kontrol mikro-komputer, RS485, Opto-couplers isolasi, Asli diimpor chip, sinyal transmisi jauh ditangtayungan.
4. Sistim panto otomatis
5. Sistim sirkulasi: Frékuénsi Variabel dimimitian fungsi Aliran pompa sirkulasi: 0-600L / mnt ngawaskeun tekanan sarta cuci antifoam pikeun mastikeun beberesih efisien Semprot panangan jeung speed monitor kana halangan alarem
6. Sistim rak beberesih: beberesih rak ditukeurkeun dina sagala tingkat.Kalenturan cuci suntik multi-tingkat sareng karanjang anu tiasa ditukeurkeun Langkung ti tilu saluran cai kalayan klep katutup otomatis.Idéntifikasi otomatis dina karanjang sareng ngatur aliran cai
7. Jangkungna kapasitas: Jangkungna beberesih tingkat Tunggal: 70cm Jangkungna beberesih dina dua tingkat:46cm Jangkungna beberesih dina tilu tingkatan:17cm

5d9b8dd99bd9ccb7b72f390f4fb1f4a

Hangzhou Xipingzhe Biological Technology Co., Ltd

XPZ mangrupakeun pabrik ngarah di laboratorium glassware washer, lokasina di kota hangzhou, propinsi Zhejiang, china.XPZ specializes dina panalungtikan, produksi jeung dagang nu washer glassware otomatis nu dilarapkeun ka Bio-pharma, kaséhatan Médis, Quality lingkungan inspeksi, monitoring dahareun, jeung widang pétrokimia.

XPZ komitmen pikeun ngabantosan sagala jinis masalah beberesih. Kami mangrupikeun supplier utama pikeun otoritas pamariksaan Cina sareng perusahaan kimia, sedengkeun merek XPZ parantos sumebar ka seueur nagara sanés, sapertos India, Inggris, Rusia, Koréa Kidul, Uganda, Filipina. jsb, XPZ nyadiakeun solusi terpadu dumasar kana paménta ngaropéa, kaasup pilihan produk, instalasi tur beroperasi latihan jsb.

Kami bakal ngumpulkeun langkung seueur kauntungan perusahaan pikeun nyayogikeun produk inovatif kalayan kualitas luhur sareng jasa anu saé, pikeun ngajaga silaturahim jangka panjang urang.

Pameran

downLoadImg (4)

 

Sertifikasi

29fb68b6607b75e8735163d86bea51029fb68b6607b75e8735163d86bea510

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami