Aakku Borongan Washer Disinfector Lab Otomatis Glassware Washer pabrik jeung suppliers |Xipingzhe

Washer Disinfector Lab otomatis Glassware Washer

Katerangan pondok:

Moment

 


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk:

Mesin cuci laboratorium Moment-1 / F1 tiasa dipasang dina méja lab, éta tiasa dihubungkeun sareng cai ketok & cai murni.Prosés standar nyaéta ngagunakeun cai ketok & detergent pikeun ngalakukeun utamana nyeuseuh, teras nganggo rinsing cai murni, éta bakal mawa anjeun éfék beberesih merenah tur gancang.Lamun anjeun boga syarat drying pikeun utensils cleaned, mangga pilih Momen-F1.

Data Dasar Parameter Fungsional
Modél Momen-1 Momen-F1 Modél Momen-1 Momen-F1
Sasayogian tanaga 220V / 380V 220V / 380V ITL panto otomatis Sumuhun Sumuhun
Bahan Kamar Batin 316L/Cangkang 304 Kamar Batin 316L/Cangkang 304 Modul ICA Sumuhun Sumuhun
Total Daya 5KW / 10KW 7KW/12KW Pompa Peristaltik 2 2
Daya pemanasan 4KW/9KW 4KW/9KW Unit Kondensasi Sumuhun Sumuhun
Kakuatan Drying N/A 2KW Program custom Sumuhun Sumuhun
Suhu Cuci. 50-93ºC 50-93ºC Layar OLED Sumuhun Sumuhun
Volume Kamar Ngumbah 126L 126L RS232 Printing Interface Sumuhun Sumuhun
Prosedur beberesih 35 35 Pangimeutan konduktivitas Pilihan Pilihan
Jumlah Lapisan beberesih 1 1 Internét tina hal Pilihan Pilihan
Laju Ngumbah Pompa 320L / mnt 320L / mnt Ukuran (H * W * D) mm 680 × 617 × 765 mm 680 × 617 × 765 mm
Beurat 100KG 100KG Ukuran rohangan jero (H * W * D) mm 402 * 540 * 550mm 402 * 540 * 550mm

Wengkuan aplikasi

Mesin cuci otomatis, dipaké dina dahareun, tatanén, farmasi, kehutanan, lingkungan, nguji produk tatanén, sato laboratorium sarta widang patali séjén nyadiakeun solusi beberesih glassware.Dipaké pikeun beberesih sarta drying flasks Erlenmeyer, flasks, flasks volumetric, pipettes, vials suntik, piring petri, jsb.

Makna beberesih otomatis

1. Bisa standarisasi pikeun beberesih pikeun mastikeun hasil beberesih seragam jeung ngurangan uncertainties dina operasi manusa.

2. Gampang pikeun pariksa sareng nyimpen rékaman pikeun manajemén traceability gampang.

3. Ngurangan résiko staf jeung nyingkahan tatu atawa inféksi salila beberesih manual.

4. Beberesih, disinfection sareng parantosan otomatis, ngirangan alat sareng input tenaga kerja, ngahémat biaya

Inovasi Téhnologi -Sistem ngawaskeun konduktivitas anu diwangun, ngawaskeun konduktivitas pinuh

Salila prosés beberesih, konduktivitas cai cuci dipantau sapanjang, khususna ngawaskeun konduktivitas cai bilas.Bisa nangkep kabersihan tina parabot beberesih.Saatos nyetel konduktivitas rinsing cai murni, alat rinsing bakal otomatis ngadeteksi jeung maca sanggeus listrik Lamun konduktivitas cai rinsing ngaleuwihan nilai kami disetel, sistem bakal otomatis nambahkeun rinsing a, catetan jeung simpen ngaliwatan diwangun-di chip. , atawa anjeun bisa nyitak langsung ngaliwatan printer.

pentingna:

1;Lengkep ngawas purity cai salila beberesih.

2;Alat sacara otomatis ngarékam sareng nyimpen konduktivitas cai bilas, datana tiasa dilacak.

3;Ngajamin pangaruh beberesih.

Kabersihan luhur

1. Diimpor-efisiensi tinggi pompa sirkulasi di Swedia, tekanan beberesih stabil sarta dipercaya;

2. Numutkeun prinsip mékanika cairan, posisi beberesih dirancang pikeun mastikeun kabersihan unggal item;

3. Desain dioptimalkeun tina panangan semprot usaha Rotary tina nozzle datar-sungut pikeun mastikeun yén semprot nyaeta 360 ° tanpa sinyalna sudut maot;

4. Ngumbah sisi kolom obliquely pikeun mastikeun yén témbok jero bejana ieu 360 ° cleaned;

5. Jangkungna-adjustable bracket pikeun mastikeun beberesih éféktif ukuran béda tina kapal;

6. kontrol suhu cai ganda pikeun mastikeun sakabéh suhu cai beberesih;

7. detergent bisa diatur tur otomatis ditambahkeun;

Manajemén operasi

1.Wash Mimitian fungsi reureuh: instrumen hadir kalawan janjian waktu ngamimitian & timer mimiti fungsi pikeun ngaronjatkeun efisiensi gawé customer urang;

2. OLED tampilan warna modul, timer katerangan, kontras tinggi, euweuh watesan sudut nempoan
3. tingkat manajemén sandi, nu bisa minuhan pamakéan hak manajemén béda;
4. Equipment lepat timer diagnosis jeung sora, téks prompts;
5. beberesih data fungsi gudang otomatis (opsional);
6.USB meresihan fungsi ékspor data (opsional);
7. Printer mikro fungsi percetakan data (opsional)

 

Prinsip cuci gelas otomatis

Pemanasan cai, tambahkeun detergent, sareng nganggo pompa sirkulasi pikeun ngajalankeun kana pipa karinjang profésional pikeun ngumbah permukaan jero bejana.Aya ogé panangan semprot luhur sareng handap dina kamar beberesih alat, anu tiasa ngabersihan permukaan luhur sareng handap kapal.

downLoadImg (1)

 

 

Hangzhou Xipingzhe Biological Technology Co., Ltd
XPZ mangrupakeun pabrik ngarah di laboratorium glassware washer, lokasina di kota hangzhou, propinsi Zhejiang, china.XPZ specializes dina panalungtikan, produksi jeung dagang nu washer glassware otomatis nu dilarapkeun ka Bio-pharma, kaséhatan Médis, Quality lingkungan inspeksi, monitoring dahareun, jeung widang pétrokimia.

XPZ komitmen pikeun ngabantosan sagala jinis masalah beberesih. Kami mangrupikeun supplier utama pikeun otoritas pamariksaan Cina sareng perusahaan kimia, sedengkeun merek XPZ parantos sumebar ka seueur nagara sanés, sapertos India, Inggris, Rusia, Koréa Kidul, Uganda, Filipina. jsb, XPZ nyadiakeun solusi terpadu dumasar kana paménta ngaropéa, kaasup pilihan produk, instalasi tur beroperasi latihan jsb.
Kami bakal ngumpulkeun langkung seueur kauntungan perusahaan pikeun nyayogikeun produk inovatif kalayan kualitas luhur sareng jasa anu saé, pikeun ngajaga silaturahim jangka panjang urang.

5d9b8dd99bd9ccb7b72f390f4fb1f4a

 Sertifikasi

29fb68b6607b75e8735163d86bea51029fb68b6607b75e8735163d86bea510

 

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami