Kumaha peneliti ilmiah tiasa nyéépkeun waktos pikeun ngumbah botol saatos direndam di laboratorium ampir 10 jam sadinten?

Persentase waktu nu peneliti méakkeun di laboratorium per poé

researchers

Gambar di luhur mangrupa statistik ngeunaan proporsi tanaga panalungtikan ilmiah di laboratorium sapoé, nu 70% tina waktu di laboratorium ngalakonan percobaan, maca dokumén, jeung nulis laporan leuwih ti dalapan jam, komo 17,5% tina ilmiah. panalungtikan "raksasa" ngahontal Pikeun leuwih ti 11 jam.Janten kumaha anjeun ngosongkeun waktos pikeun ngabersihan botol kaca sareng piring anu dianggo dina percobaan sadinten?Kumaha pikeun mastikeun yén saatos dinten panalungtikan ilmiah inténsitas tinggi, botol sareng piring anu dikumbah tiasa nyumponan standar beberesih, supados henteu mangaruhan percobaan salajengna?

Pasang sikat sareng botol dina panangan anjeun, pareuman keran, sareng tingalimesin cuci gelas otomatis.Anjeun bakal kuciwa teu bisa ngagunakeun étamesin cuci gelas laboratoriumbaheula!

researchers2

Desain modular modul, kolokasi gratis

researchers3Patarosan: Aya loba jenis botol di laboratorium urang, kaasup flasks volumetric, beakers, vials suntik sampel, jsb.mesin cuci gelastiasa nyumponan kabutuhan beberesih ieu dina waktos anu sami?

Ngajawab: Tangtu, nuMesin cuci Labngadopsi desain modular modular.Modul beberesih tiasa dirobih dumasar kana jinis botol anu badé dibersihkeun.Pikeun kaayaan beberesih anu béda, sistemna ngagaduhan 35 program tetep sareng saratus program anu tiasa disaluyukeun.Program éta leres-leres sadar naon waé anu anjeun pikahoyong sareng tiasa dicocogkeun sacara bébas.

Kombinasi panangan semprot sareng nozzle suntik hiji-ka-hiji

researchers4

Patarosan: Naon metode beberesih tinaMesin cuci gelas lab?Kumaha anjeun mastikeun yén éta bisa cleaned?

Jawaban: Kamar luhur sareng handap dilengkepan dua panangan semprot puteran 360 ° pikeun ngabersihan permukaan luar botol sareng piring, sareng nozzle suntik hiji-ka-hiji dianggo pikeun ngabersihan permukaan jero botol sareng piring, janten pikeun ngabersihkeun sadaya-buleud tina permukaan jero sareng luar tina botol sareng piring..Kumaha carana mastikeun yén éta bisa cleaned?Prosedur beberesih ngawengku pre-washing, cuci utama basa, nétralisasi asam, sarta rinsing cai murni.Ngawaskeun konduktivitas pilihan sareng sistem printer nyayogikeun data sacara real-time pikeun ngabersihkeun botol sareng piring anu efektif sareng ngarékam sareng ngalacak data.

Kontrol mikrokomputer sareng téknologi idéntifikasi karanjang tiasa ngahémat biaya beberesih

researchers5

Dibandingkeun sareng beberesih manual, biaya beberesih mesin tiasa ngahémat sakitar 1/2.

Di-situ drying sarta lawang panto otomatis fungsi highlights desain humanized

researchers6

P: Naha ngan ukur beberesih?Aya fitur naon?

Jawaban: Dina raraga minuhan kaperluan pamaké pikeun drying sanggeus beberesih, alat-alat nu bisa dilengkepan hiji fungsi drying di-situ.Saatos beberesih, éta otomatis tiasa ngalebetkeun prosés pengeringan upami diperyogikeun.Hal ieu dilengkepan ganda-lapisan katun filter HEPA jang meberkeun mastikeun drying.Purity hawa dina prosés.Saatos beberesih sarta drying, panto bakal otomatis muka ka posisi nu tangtu pikeun hiji menit ngaliwatan téhnologi induksi ITL pikeun ngurangan hawa dina rongga sanggeus beberesih sarta drying.Nyegah tanaga tina scalded ku hawa panas, panyorot desain humanized.

Jalan panalungtikan ilmiah téh panjang, jeungmesin cuci gelasbakal marengan anjeun!


waktos pos: Oct-21-2021