Naon 6 léngkah dina prosés beberesih nganggo Mesin Cuci Kaca Otomatis?

Naon 6 léngkah dina prosés beberesih ngagunakeun aOtomatis Glassware Washer?

Laboratorium Glassware Washermangrupakeun mesin beberesih multi-fungsi dirancang jeung dihasilkeun pikeun pamaké laboratorium.Ieu bisa dipaké pikeun meresihan instrumen, pipelines, kapal atawa fermenters, jsb Cai mibanda volume rongga badag, kalenturan loading tinggi, rentang suhu beberesih adjustable lega, precision tinggi kontrol usik fungsi drying, jeung sajabana, nu greatly ngaronjatkeun efisiensi gawé pamaké.Cara anu lemes sareng efektif pikeun ngalereskeun, supados ampir henteu aya karusakan kana barang gelas.

Sarta eta geus dirancang husus pikeun spasi kawates, sarta bisa gampang disimpen dina meja atawa méja, instalasi basajan, ngan butuh link listrik, cai tiis tur perlakuan wastewater, éta utamana dipaké pikeun disinfection sarta laboratorium glassware beberesih panas, model ngawengku. a diwangun-di beberesih sarta fungsi drying, alat pikeun ngurangan tur ngaleungitkeun resiko disababkeun ku nanganan bahan tepa idéal.Ieu bisa dipaké pikeun beberesih glassware laboratorium kalawan kapasitas badag dina operasi sapopoé, nu bisa minuhan sarat ayeuna ngaronjatkeun kualitas penanganan glassware laboratorium.

Washer1

Proses beberesih sareng dekontaminasi tinaLab otomatis Glassware Washerdiwangun ku 6 léngkah: klasifikasi, soaking, beberesih, rinsing, disinfection jeung drying sanggeus meresihan parabot.

1. Klasifikasi: Klasifikasi alat langsung saatos dianggo, sareng cobian henteu ngagolongkeun langsung ku leungeun;Barang anu seukeut kedah diangkut dina wadah anu tahan tusuk;Kokotor kudu tetep beueus pikeun nyegah drying.Lamun teu bisa cleaned dina jangka waktu dina 1 ~ 2h, éta kudu soaked dina cai tiis atawa cair énzim-ngandung.

Washer2

2, soaking: soaking bisa nyegah kokotor garing sarta soften atawa miceun kokotor;Pikeun jumlah badag polusi organik atawa polutan geus garing bisa soaked kalawan énzim cleaner kudu > 2min.

3, beberesih: beberesih manual tur beberesih mékanis, metoda beberesih husus ningali beberesih sarta métode decontamination.Léngkah-léngkah perawatan awal pikeun bahan organik anu kacemar pisan kalebet ngarendam agén beberesih, bilas (scrub), teras nganggo metode beberesih mesin cuci botol laboratorium.Métode beberesih pikeun alat anu presisi sareng kompleks kalebet cuci, immersion deterjen, cuci (scrub), teras beberesih mékanis.

4. Bilas: sanggeus beberesih manual, bilas ku cai ketok lajeng bilas ku cai deionized.Bilas ku cai deionized pikeun beberesih mékanis.

5. Disinfection pakakas sanggeus beberesih: make beberesih termal tur mesin disinfection pikeun beberesih sarta disinfection, sarta hawa disinfection nyaeta> 90 ℃ pikeun 1min atawa A0> 600 pikeun sedeng jeung low artikel bahaya jeung alat;Artikel resiko tinggi jeung suhu parabot> 90 ℃ 5min atawa A0> 3000.

6, garing: sanggeus rinsing, item baseuh kudu garing atawa garing pas mungkin.Drying box bisa dipaké pikeun drying alat.Suhu drying 70 ~ 90 ℃.Sacara umum, waktos pengeringan alat logam nyaéta 15 dugi ka 20 menit, sedengkeun waktos pengeringan alat plastik langkung panjang, sapertos pipa ventilator, 30 dugi ka 40 menit.


waktos pos: Feb-25-2022