Mesin cuci gelas laboratorium masihan anjeun pangalaman damel anu énggal

Ayeuna, laboratorium domestik utamina ngagunakeun beberesih manual, pikeun staf laboratorium, inténsitas tanaga gawé ageung, résiko inféksi padamelan tinggi, sareng pikeun hasil beberesih, efisiensi beberesih rendah, kabersihan teu tiasa dijamin, sareng kaulangan. nyaéta goréng.

Ngaliwatan balancing waktos, suhu, sebaran agén beberesih, mékanis

sareng kualitas cai inlet, sareng kalayan bantosan kakuatan kimia agén beberesih profésional, Lab Washer tiasa ngabersihan gelas dina waktos anu pondok, anu ningkatkeun efisiensi ékspérimén, ngirangan inténsitas tanaga kerja sareng résiko inféksi tina tanaga ékspérimén. , sareng masihan anjeun pangalaman damel anu énggal.

Butuh leuwih ti 2 jam pikeun beberesih manual laboratorium 460pcs vials, bari ngan 45 menit pikeun ngabersihan 460pcs vials jeung Lab Dishwasher.Nalika ningkatkeun efisiensi gawé, éta ogé ngahémat waktos sareng biaya.

experience1

Washer botol laboratoriumprinsip gawé:

Prinsip utama mesin cuci gelas lab nyaéta pikeun memanaskeun cai sareng nambihan agén beberesih khusus kana pipa pigura karinjang profésional ngaliwatan pompa sirkulasi pikeun ngumbah permukaan jero botol.Dina waktu nu sarua, aya ogé leungeun semprot luhur jeung handap dina chamber beberesih, nu bisa ngabersihan surfaces sabudeureun tina utensils.

Pikeun bentuk béda tina glasswares, éta bisa disimpen dina baskets rojongan béda pikeun mastikeun metoda nyemprot hadé, tekanan semprot, sudut semprot jeung jarak;Pikeun aplikasi industri béda, bisa nyetél prosedur beberesih béda, kaasup léngkah beberesih béda, komposisi agén beberesih béda jeung konsentrasi, kualitas cai beberesih béda, hawa beberesih béda.

experience2

Aya lima tahap beberesih utama:

experience3

Tahap kahiji nyaéta pre-cleaning, anu ngabersihan gelas dina waktos anu singget sareng ngaleungitkeun résidu anu henteu kuat;

• Tahap kadua utamana beberesih, tahap ieu leuwih panjang, suhu internal alat laun naek (bisa dikawasa dina 60-95 ° C), sarta kalawan tekanan tinggi cuci, loba résidu nekad napel na témbok jero saeutik demi saeutik. ragrag;

• Tahap katilu nyaéta beberesih nétralisasi, prosés ieu ngagunakeun prinsip nétralisasi asam-basa pikeun ngadalikeun lingkungan beberesih ka neutrality;

• Tahap kaopat ieu rinsing, sanggeus karya beberesih utama geus réngsé, instrumen bakal menyemprot glassware pikeun miceun detergent jeung noda;

• Tahap kalima nyaéta drying, sanggeus beberesih, glassware nu bisa garing pikeun pamakéan ékspérimén deui.


waktos pos: Feb-18-2022