Ngenalkeun prinsip mesin cuci gelas laboratorium sareng tujuh fungsi tina tilu sistem utama

Ngenalkeun prinsip mesin cuci gelas laboratorium sareng tujuh fungsi tina tilu sistem utama

Washer Glassware Otomatis mangrupikeun sakumpulan beberesih otomatis, fungsi pengeringan salaku salah sahiji produk téknologi tinggi.Bisa ngaganti beberesih manual tur drying rupa glassware laboratorium, rupa-rupa programmable program, hiji-konci mimiti metoda beberesih greatly ngurangan workload teu epektip peneliti ilmiah, bari ngaronjatkeun stabilitas jeung konsistensi bets-to-angkatan beberesih, utamana dina Uji perlindungan lingkungan, biofarmaseutikal, uji pangan sareng ubar sareng industri sanésna.

image1

Prinsip kerja Washer Glassware:

Kalayan cai keran sareng cai murni (atanapi cai lemes) salaku médium kerja, nganggo agén beberesih khusus, didorong ku pompa sirkulasi, cairan beberesih langsung dikumbah 360 ° di jero sareng di luar wadah ku cara muterkeun panangan semprot sareng pipa semprot. , ku kituna pikeun mesek off, emulsify jeung decompose zat sésana dina wadah dina aksi gaya mékanis jeung kimiawi;Sajaba ti éta, cairan beberesih bisa otomatis dipanaskeun, lajeng utensils bisa panas cleaned na disinfected pikeun ngahontal éfék beberesih hadé.Lamun model mibanda fungsi drying dipilih, botol sampel ogé bisa jadi hawa panas garing sanggeus ngumbah pikeun nyegah kontaminasi sekundér disababkeun ku teu dipiceun dina waktu.

image1

Laboratorium Glassware Washer gaduh beberesih otomatis sareng pengeringan sareng fungsi potong kompas anu sanés, sareng sadayana prosés operasina diwangun ku tilu sistem utama, anu diwanohkeun sapertos kieu:

1. Sistem ngawaskeun konduktivitas online

Salila prosés beberesih, sanajan résidu leutik pisan dina cai murni bisa serius mangaruhan hasil beberesih.Mesin cuci botol nyetél fungsi alarm sistem, upami konduktivitas dina sési beberesih terakhir ngaleuwihan nilai set palanggan, alat-alat éta bakal dikumbah deui sacara otomatis.Sistem ngawaskeun konduktivitas online gratis pangropéa anyar tina mesin cuci botol ngaleungitkeun kabutuhan biaya tambahan pikeun pangropéa sareng kalibrasi.Sistim ieu terpadu dina jalur sirkulasi cai sarta teu boga kontak langsung jeung sistem cai, nu akurat pisan.

image1

2. Agén beberesih ngawaskeun kuantitas cair jeung sistem kontrol

Agén beberesih ngawaskeun volume cairan sareng sistem kontrol ningkatkeun kasalametan sistem.Nalika nambihan kimia detergent, sistem ngalindungan épék viskositas cair sareng suhu lingkungan dina karakteristik aliran cair, ngamungkinkeun distribusi volume cairan anu langkung tepat.Metodeu kontrol flowmeter saderhana anu dianggo baheula dipangaruhan ku faktor lingkungan.Téknologi anyar tina mesin cuci botol gaduh akurasi sareng kaamanan anu langkung ageung.

image1

3. Semprot panangan laju aliran Sistim kontrol induksi

image1

Kalayan fungsi beberesih semprot tekanan tinggi, nyaéta, sistem kontrol induksi laju aliran panangan, Washer Laboratorium botol tiasa otomatis ngidentipikasi sistem karinjang anu dimuat, sareng akurat ngadalikeun laju panangan semprot dina kamar beberesih.Upami loading salah, washer botol ngadeteksi kasalahan dina awal program sareng ngagantungkeun padamelan.Salila prosés beberesih, mesin cuci botol ngadeteksi laju panangan semprot pikeun mastikeun yén laju aya dina rentang set, ku kituna pikeun ngahontal éfék beberesih hadé.

Mesin cuci gelas pikeun fitur laboratorium:

1. Jangkungna bracket adjustable pikeun mastikeun beberesih éféktif spésifikasi béda tina utensils;

2. kontrol suhu cai ganda pikeun mastikeun sakabéh suhu cai beberesih;

3. Cairan beberesih bisa diatur sarta otomatis ditambahkeun;

4. Saatos beberesih, éta bisa garing di situ;

5. Diimpor-efisiensi tinggi pompa sirkulasi, tekanan beberesih stabil sarta dipercaya;

6. Susun posisi beberesih nurutkeun prinsip mékanika cairan pikeun mastikeun kabersihan unggal item;

7. Panangan semprot puteran tina desain dioptimalkeun tina nozzle dénsitas luhur ensures yén semprot katutupan tanpa sudut maot dina 360 °


waktos pos: Mar-04-2022